Prøv nye spændende bobler med champagne på abonnement

Champagne skal ikke kun nydes til nytår og festlige lejligheder. For det er en drik, der kan meget mere end det, og som også fortjener meget mere end det. Og det gør du også. Med champagne på abonnement kan du prøve champagner i forskellige varianter og fra vinhuse, som du måske ikke før kendte til. En ny verden kan med andre ord åbne sig.

Af Rasmus Ackey Wolf
Foto: Rasmus Ackey Wolf
2. januar 2021

Champagne kan da sagtens nydes på en helt almindelig lørdag, ja, sågar en tirsdag aften. Vi mener at du fortjener at prøver meget mere champagne. Fredags- eller lørdagsbobler hjemme i stuerne bliver mere og mere populære. Det er ikke længere kun vin, der kan nydes i weekenderne, og det synes vi, er fantastisk! 

Hvorfor bestille champagne på abonnement?

Champagne har i mange år været forbundet med særlige lejligheder eller en drik for rige og berømte. Sådan er det ikke længere, da mange gode champagner kan fås til meget rimelige priser – og hvor det sagtens kan retfærdiggøres at hælde boblerne op i glasset på en ganske almindelig lørdag, hvor der skal kræses lidt for smagsløgene.

Med champagne på abonnement får du oplevelser leveret lige til døren, da alle flasker har en særlig smag eller en fantastisk historie. Du vil opleve, at du bliver præsenteret for champagner, som måske bliver dine nye favoritter, ligesom du selvfølgelig også vil finde ud af, at der er nogle, du foretrækker frem for andre. Du kan med andre ord udvikle dine champagnepræferencer.

 

Champagne på abonnement behøver ikke være dyrt

Champagner er ikke kun for eliten, og derfor kan du sagtens få tilsendt fantastiske champagner fra større og mindre vinhuse, uden det koster dig en masse penge på budgettet. Det er også netop, hvad der gør et abonnement så attraktivt – for et fornuftigt og overskueligt beløb kan du gøre en lørdag mere luksuriøs eller en tirsdag med veninden meget sjovere og mere delikat.

Hos Champagne Passion koster et abonnement kun 650 kroner hver anden måned indeholdende 2 flasker champagne fra samme producent. Det er gode flasker, som sendes sammen med madopskrifter, der passer perfekt til de tilsendte champagner – så er der med andre ord garanti for, at det hele passer sammen, og at det bliver en god oplevelse hele vejen rundt.

Champagne er for alle

Du behøver ikke i forvejen at kende en masse til champagne eller at have smagt mange forskellige varianter. For champagne er for alle, der har lyst til at kende mere til bobler, og hvad de kan serveres til, uden det nødvendigvis behøver rime på dessert eller kransekage nytårsaften.

Det er også en god måde at komme hinanden ekstra ved på, komme ned i gear og bare nyde hinandens selskab – det er bobler i hvert fald meget egnet til.

Prøv nye spændende bobler med champagne på abonnement

Få fingrene i nogle af favoriterne