Opdag Champagnens Hemmeligheder: Unikke Smagsoplevelser og Eksklusive Events venter!

Er du klar til at udforske champagnens fortryllende univers? Hos Champagne Passion stræber vi efter at dele vores lidenskab og viden om denne ædle drik med jer alle. Gør jer klar til at blive inspireret, lære og opleve champagne på en helt ny måde.

Af Rasmus Ackey Wolf
Foto: Rasmus Ackey Wolf
4. juni 2023

Vores champagnesmagninger i København er det perfekte sted at starte jeres rejse ind i champagnens verden. Vores passionerede champagneguru, Mikkel, vil tage jer med på en sensorisk oplevelse, hvor I vil få mulighed for at smage på udvalgte flasker fra både anerkendte champagnehuse og spændende, mindre producenter. I vil blive indført i de forskellige champagnestilarter, lære om terroir og få en forståelse for de traditionelle produktionsmetoder. 

 

Vores smagninger er en unik mulighed for at udforske de subtile forskelle i aromaer, smagsnoter og bobler, og fordybe jer i den rigdom, der findes inden for champagnens verden. Men vores engagement i at dele vores passion for champagne stopper ikke her. 

 

 

Champagne Cruise

Vi inviterer jer også ombord på vores legendariske Champagne Cruises i Københavns havn. Forestil jer at sejle gennem det blå vand, mens solens stråler danser på overfladen og den friske havluft omfavner jer. Mens I nyder den maleriske udsigt, vil vores champagneguide underholde jer med fascinerende historier, interessante fakta og insiderinformation om champagne. Og selvfølgelig vil I få mulighed for at smage på vores nøje udvalgte rosé, classic og prestigefyldte champagner, der vil give jer en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.

 

 

Lav jeres egen champagnesmagning

Ønsker I at blive champagneprofessorer derhjemme? I får her, nogle eksperttips og råd til at arrangere jeres egne champagnesmagninger. Vi deler vores hemmeligheder til at skabe den perfekte kombination mellem mad og champagne, og guider jer gennem serveringstemperaturer, glastype og hvordan man finder de bedste retter til forskellige champagnetyper. Lad jeres venner og familie opleve den samme glæde og begejstring for champagne, som I selv har opdaget.

 

 

Vi håber, at dette har tændt jeres nysgerrighed og skabt lysten til at udforske champagnens univers sammen med os. Uanset om det er gennem vores champagnesmagninger, champagne cruises eller vores inspirerende boblehjørne, er vi her for at give jer en uforglemmelig og berigende oplevelse. Så gå ikke glip af denne mulighed for at dykke ned i champagnens fortryllende verden og skabe minder, der varer ved.

 

Tøv ikke med at kontakte os for at deltage i vores kommende champagnesmagninger eller lære mere om vores champagne cruises. Vi ser frem til at dele vores passion og kærlighed for champagne med jer alle. Skål!

Opdag Champagnens Hemmeligheder: Unikke Smagsoplevelser og Eksklusive Events venter!

Få fingrene i nogle af favoriterne