Champagneglas

Overrask med en flaske champagne på Valentinsdag

Planlægger du en romantisk date med din kæreste eller ægtefælle på Valentinsdag? Og vil du gerne gå all in? Så er en flaske champagne et perfekt valg, specielt når det kommer til at højne romantikken og gøre øjeblikket til noget særligt.

Af Martin Melcher
Foto: Martin Melcher
10. februar 2021

Det er ikke bare noget, vi siger, fordi vi selv holder meget af den boblende drik. For champagne og kærlighed har fulgtes ad i mange hundrede år, da champagne og forførelsens kunst længe har været tæt knyttet sammen. Så meget at rygterne går på, at de tidlige franske champagneglas var designet med en stærk inspiration i det kvindelige bryst.

 

Champagne vækker sanserne

Udover det erotiske og forførende er champagne også en vin, der involverer alle vores sanser. Når du hælder den op i glasset, kan du straks se boblerne rejse fra bund til top, mens du dufter til den fantastiske aroma og smager den søde smag. Men, du kan også høre boblerne springe, hvis du sætter glasset op til øret. Champagne er derfor på alle måder velegnet til en dag, som står i romantikkens og forkælelsens tegn.

 

Server champagnen selv eller sammen med et romantisk måltid

Champagne kan både nydes for sig og sammen med et velkomponeret måltid. For at få succes med at servere den til en romantisk middag på Valentinsdag, er det vigtigt, at du vælger den rette type champagne. Vil du derfor gerne blive ved med at holde det romantisk efter, at champagnen er hældt op, og den skal smages på, anbefaler vi, at du først bruger god tid på at vælge en flaske ud. Champagne kan sagtens drikkes til både forretter og hovedretter, men det kræver en champagne, der matcher de smagsstoffer, der er i maden. Du behøver der ikke holde dig til den klassiske ”Jordbær og champagne på et lyserødt tæppe”, da champagne kan meget mere end det.

 

Få hjælp til at finde en flaske champagne til Valentinsdag

Hos Champagnepassion hjælper vi hver dag champagneelskende danskere med at finde den rette flaske. Det gør vi også gerne for dig, hvis du gerne vil skabe det bedste udgangspunkt for et romantisk øjeblik på Valentinsdag. Klik dig gerne videre for at se vores fantastiske udvalg af champagne og lad dig inspirere til den perfekte Valentinsdag.

Overrask med en flaske champagne på Valentinsdag

Få fingrene i nogle af favoriterne