fbpx
Spring til indhold

Champagnesmagninger

Champagne-smagninger

Champagnesmagning i København kan foregår på mange måder. Hos os stiller vi os selv og vores viden til rådighed på udvalgte aftner i vores lækre, champagnefyldte lokaler, tæt på Nyhavn. Du får lov til at smage nogle eksklusive flasker og opleve en unik stemning i en lækker atmosfære.

champagnesmagning på Kompa9
Vi havde en skøn oplevelse! Det var vores første smagning og vi var overvældet af indtryk. Vi gik derfra og var ikke et sekund i tvivl om, at vi skal til flere champagnesmagninger
Hans Ole

Passionerede

Vores passion skinner igennem, og sammen vil vi nyde en masse gode glas med forførende bobler fra nøje udvalgte familieejede gårde. Du bliver taget med til Reims, og taget helt ind i det dybeste af champagneområdet. Du bliver taget med til processen omkring tilblivelsen af de dyrebare dråber. Og så bliver du taget med på en historiefortælling, der giver dig en dyb indsigt i, hvad der drev vores leverandører og samarbejdspartnere fra det rå franske landskab, til at lave champagne i det hele taget. Med andre ord, er det en aften der indeholder både smagning, historier, og selskab med andre ligesindede champagneelskere.

Vi elsker at snakke om champagne

Champagnesmagning er noget vi elsker og det skinner igennem. Vores flasker taler deres eget sprog. En smagning i Champagne Passion er for dig der gerne vil have historien med, og nyde den sammen med de forfriskende – og til tider – forførende bobler. På dagen vil der være forfriskende champagner der skal smages, lidt snacks, og selvsagt også en del rigtigt gode tilbud på vores eksklusive champagner.

champagnesmagning københavn

Få besked som den første 📃

Vores champagnesmagning i København, bliver annonceret løbende på både facebook og via vores nyhedsbrev. Der vil altid være begrænsede pladser, og derfor gælder reglen om: Først til mølle. Du kan derfor med fordel, tilmelde dig vores nyhedsbrev, eller følge os på netop de sociale medier, hvor vi udgiver nyheder løbende.

Kommende events