Champagnesmagning København | Eksklusive bobler i et af Københavns ældste kvarterer.

Champagnesmagning i København kan foregår på mange måder. Hos os stiller vi os selv og vores viden til rådighed på udvalgte aftner i vores lækre, champagnefyldte lokaler, tæt på Nyhavn. Du får lov til at smage nogle eksklusive flasker og opleve en unik stemning i en lækker atmosfære.

Passionerede arrangører

Vores passion skinner igennem, og sammen vil vi nyde en masse gode glas med forførende bobler fra nøje udvalgte familieejede gårde. Du bliver taget med til Reims, og taget helt ind i det dybeste af champagneområdet. Du bliver taget med til processen omkring tilblivelsen af de dyrebare dråber. Og så bliver du taget med på en historiefortælling, der giver dig en dyb indsigt i, hvad der drev vores leverandører og samarbejdspartnere fra det rå franske landskab, til at lave champagne i det hele taget. Med andre ord, er det en aften der indeholder både smagning, historier, og selskab med andre ligesindede champagneelskere.

Vi elsker det vi gør, næsten lige så meget som vi elsker champagne

Champagnesmagning i København er noget vi kan. Vores flasker taler deres eget sprog, og deres lige findes ikke andre steder. Med andre ord, er det en eksklusiv åbning af vores butik for dig der gerne vil have historien med, og nyde den sammen med de forfriskende – og til tider – forførende bobler.

Tag en ven eller veninde i hånden og meld jer til et af vores arrangementer. På dagen vil der være forfriskende champagner der skal smages, lidt snacks, og selvsagt også en del rigtigt gode tilbud på vores eksklusive champagner.

Få besked som den første

Vores champagnesmagning i København, bliver annonceret løbende på både facebook og via vores nyhedsbrev. Der vil altid være begrænsede pladser, og derfor gælder reglen om: Først til mølle. Du kan derfor med fordel, tilmelde dig vores nyhedsbrev, eller følge os på netop de sociale medier, hvor vi udgiver nyheder løbende.

champagnesmagning københavn

“Virkelig dejlig oplevelse. Min kone og jeg havde længe ville deltage, og så fik jeg tilfældigvis deltagelsen i gave. Vi endte med, at smage en del gode champagner, og købte også godt ind til rigtigt gode priser. Ikke sidste gang jeg deltager.”

Champagnesmagning københavn