Spring til indhold

Champagne
smagning

Champagnesmagninger

Champagne-smagninger

Champagnesmagning i København kan foregår på mange måder. Hos os stiller vi os selv og vores viden til rådighed på udvalgte aftner i vores lækre, champagnefyldte lokaler, tæt på Nyhavn. Du får lov til at smage nogle eksklusive flasker og opleve en unik stemning i en lækker atmosfære.

champagnesmagning på Kompa9

En rejse gennem Champagne

Ved vores champagnesmagninger tager vi dig med på en sensorisk rejse gennem det ikoniske champagneområde i Frankrig. Du vil blive introduceret til forskellige champagnehuse, fra velkendte producenter til små og eksklusive growers. Vi udforsker de berømte vinmarker, de traditionelle produktionsmetoder og de passionerede mennesker bag disse skinnende dråber. Lad os tage dig med på en virtuel rejse, hvor du kan lære om det unikke terroir og den håndværksmæssige ekspertise, der gør champagne til noget helt særligt.

Champagnesmagning oplevelser

“En virkelig god oplevelse! Champagnesmagningen var en fantastisk måde at udforske forskellige champagner og nyde deres raffinerede smagsprofil.”

Hans Ole

Entusiast

Udforsk champagnens fortryllende verden

Dyk ned i champagnens fortryllende verden og oplev en smagning hos Champagne Passion. Vores champagnesmagninger er en unik mulighed for at udforske de forskellige stilarter, smagsnuancer og historier bag denne prestigefyldte drik. Fra de sprøde og friske non-vintage champagner til de komplekse og elegante vintage flasker – vores smagninger giver dig mulighed for at opdage, hvordan hver champagne fortæller sin egen unikke historie.

Skab uforglemmelige minder

En champagnesmagning hos Champagne Passion er ikke kun en smagsoplevelse, det er også en mulighed for at skabe uforglemmelige minder sammen med venner, kolleger eller familie. Vores stemningsfulde og elegante arrangementer giver dig mulighed for at nyde hinandens selskab, mens I udforsker og diskuterer champagnens forunderlige verden. 

Champagne Passion Nyhedsbrev

Få besked som den første 📃

Vores champagnesmagninger, bliver annonceret løbende på både facebook/instagram og via vores nyhedsbrev. Der vil altid være begrænsede pladser, og derfor gælder reglen om: Først til mølle. Du kan derfor med fordel, tilmelde dig vores nyhedsbrev, eller følge os på netop de sociale medier, hvor vi udgiver nyheder løbende.

Kommende champagne oplevelser