Champagne events

Champagne Passion afholder mange forskellige events og alle er velkomne.
Er du nybegynder? Erfaren? eller måske er du ekspert? og så er der også dig som er midtimellem alt det…
I er alle sammen lige velkomne ved vores arrangementer!

Vi holder af champagne! Vi holder SÅ meget af champagne at vi har et brændende ønske om at videregive vores store passion for de gyldne dråber og de opsigtsvækkende historier fra det fantastisk smukke område i det nordlige Frankrig.

Med Champagne Passion vil du kunne komme til champagnesmagninger rundt omkring i København. Champagne Cruises henover hele sommeren og Champagnemiddage på særligt udvalgte restauranter, udover det vil du formentlig støde ind i os til vin-events i Danmark.

champagnesmagning på Kompa9

Champagnemiddag

Champagnemiddage er en helt unik og fantastisk mulighed for at kombinere fantastisk mad fra nogle af de bedste restauranter i København samt smage champagne i en klasse for sig. Vi udvælger nøje de flasker der skal serveres ud fra menuen, som løfter maden såvel som champagnen til usete højder. Vi sætter en ære i, at du skal føle dig velkommen og derfor kommer vi rundt og snakker med dig personligt om de forskellige flasker vi smager på.

Champagnesmagning

Kom med til nogle fabelagtige champagnesmagninger. Vi afholder champagnesmagningerne forskellige steder i Københavnsområdet. Vi har blandt andet i 2020 afholdt en smagning på en charmerende lille kaffebar på Kompagnistræde (Kompa 9). Derudover har mange af vores smagninger et særligt fokuspunkt. Det kunne eksempelvis være en Blanc de Blancs smagning, hvor vi kun smager på ren Chardonnay champagne. Det kunne også være en udvalgt årgang med en række forskellige huse. Mulighederne er mange, så du skal bare finde lige præcis den du skal med til.

Champagne Cruises

I 2020 sejlede vi for første gang ud med vores Champagne Cruise. Vi lejer en havnerundfart og inviterer dig med ombord. Undervejs vil vi fortælle dig om de udvalgte champagner til netop dette Cruise og der vil derudover være en guide med på turen. Guiden vil fortælle om de mest historierige seværdigheder vi mødes under sejladsen. Vi glæder os til at byde dig velkommen til et hyggeligt, jordnært og lærerigt Champagne Cruise. Ohøj