Champagne Cruises

Champagne Passion byder velkommen ombord, til en boblende cruisesæson, i Københavns havn og kanaler.

Vi har planlagt tre forskellige Champagne Cruises, som henover hele sommeren skal have et kryds i Jeres kalender. Vi kommer til at afholde massere af ture og ingen tur vil være sammenlignelig, vi har fokus på at gøre hvert Champagne Cruise så unik som mulig.

Cruiset indeholder

  • 1 times kanalrundfart i Københavns havn og kanaler med venner og/eller familie
  • 4 forskellige glas champagne
  • Gode historier, om hvad der er i glassene og historier om champagne
  • Orientering om de største seværdigheder på sejlturen

Så hvis du planlægger en oplevelsesrig tur i København, så husk at booke dit Champagne Cruise – der er nemlig et begrænset antal billetter.

Sommeren er kun en rigtig sommer når du har været med ombord på Champagne Cruiset

Sommeren igennem har vi holdt flere fantastiske Champagne Cruise, og vi er klar til at sejle de sidste igennem for i år. Forhåbentlig ser vi dig med ombord, vi lover en dejlig oplevelse i de Københavnske kanaler.

Efter vi er Cruiset i havn har vi stablet en lille pop-up shop sammen, hvor du vil have muligheden for at købe de fantastiske flasker vi serverer for Jer ombord på båden. Du vil både have mulighed for at tage dem med dig med det samme, men vi kan selvfølgelig også arrangere det så du kan bestille det til levering, hvis det ikke passer at have med videre.

Vi glæder os til at byde jer velkommen om bord.

Ohøj fra

Champagne Passion

Kommende Champagne Cruises

Vi blænder op for tre forskellige typer cruises, som hver især står for noget helt for sig, det vil være et Classic cruise, et Rosé cruise og et Special Club cruise, som har hver sin charme
Klik på det ønskede cruise for at komme til billetsiden, hvor du også kan se hvilke champagner der bliver serveret på det enkelte cruise.

Herunder ser du de tre forskellige cruises vi har gjort klar til Jer

Champagne Cruise – Classic

På vores Classic Champagne Cruise, vil du opleve København fra vandsiden, når vi sejler gennem byen havn og kanaler. Du vil undervejs få fire glas Champagne – som kan spænde vidt omkring. Dette er en sjov måde at udforske din viden og lære nye huse at kende.

Champagne Cruise – Rosé

Du vil på Rosé cruiset få serveret fire glas Rosé champagne – vi har mange i sortiment og du kan derfor aldrig vide dig helt sikker på hvilke fantastiske bobler som vi tager med ombord, vi kan dog love at der er godt med smag og masser af noter fra bær, frugter og meget mere.

Champagne Cruise – Special Club

Special Club cruiset er noget helt for sig og du vil bestemt ikke gå skuffet fra borde! Special Club er et af de fineste sammenslutninger i Champagne og der bliver ikke gået på kompromis på nogle parametre, du vil på dette cruise få en indgående viden om Trésors de Champagne.

Læs meget mere om de enkelte cruises herunder.