Spring til indhold

Champagne Cruise

Stig ombord på et eksklusivt Champagne Cruise i Københavns kanaler, og bliv endnu klogere på hvad champagne er og hvad det kan på en solrig sommerdag. 

Champagne Cruises

Oplev en unik og fortryllende rejse gennem champagnens verden, mens du sejler langs Københavns smukke havnefront. Vores Champagne Cruises byder dig velkommen om bord på en charmerende kanalrundfartsbåd, hvor du vil blive forkælet med 4 smagsfulde glas champagne.

Champagne Cruise

Opdag Champagnens Magi på Københavns Havnefront: Værdifulde Fortællinger og 4 Glas Ombord på Vores Champagne Cruises

  • 1 times kanalrundfart i Københavns havn og kanaler med venner og/eller familie
  • 4 forskellige glas champagne
  • Gode historier, om hvad der er i glassene og historier om champagne
  • Orientering om de største seværdigheder på sejlturen
champagne cruise, cruise, champagne, skål, cheers,, sante, blå skjorte, havnerundfart, kanalrundfart, stromma,

Kom med på et af de næste cruises

champagne, cruise, special-club, operaen

Champagne Cruise —
Classic

Torsdag d. 31 august 2023, kl. 17.00-18.15, fra Stormbroen, København.

Vores Classic Champagne Cruise er den perfekte måde at opleve den glamourøse og forfinede verden af champagne. På denne tur vil du blive forkælet med fire forskellige champagner, hvoraf tre af dem vil være non-vintage, mens den sidste vil være en vintage flaske.

Du vil smage på en række forskellige druer og stilarter, der alle er kendt for deres høje kvalitet og unikke smagsoplevelser.

Champagne Cruise —
Prestigé

Lørdag d. 15 september 2023, kl. 15.00-16.30, fra Stormbroen, København.

Vores Prestige Champagne Cruise er den ultimative champagneoplevelse og vores mest eksklusive tur. På denne tur vil du blive forkælet med fire fantastiske flasker champagne, der alle er nogle af de udvalgte huses bedste flasker.

Så hop ombord på vores cruise og lad os tage dig med på en rejse gennem champagnens verden.champagne, skænker, rosé champagne, rosé, smil, glas, cruise

Champagne Cruise —
Rosé

Torsdag d. 17 august 2023, kl. 17.15-18.30, fra Stormbroen, København.


Rosé Champagne Cruise er den perfekte måde at opleve champagnens mere forførende side på. På denne tur vil du smage fire forskellige rosé champagner, hver med sine egne fantastiske noter, farver og bobler.


Vores Rosé Champagne Cruise er den perfekte aktivitet til en romantisk aften med din partner eller en sjov aften med venner og veninder.


champagne fyldt op i glas

Tre forskellige cruises

Det næste Champagne Cruise

Uforglemmelige øjeblikke

Vores Champagne Cruises er en ideel mulighed for at fordybe dig i en verden af eksklusivitet, oplevelsen af den unikke stemning, du kun finder om bord og del uforglemmelige øjeblikke, i selskab med venner, familie eller din partner. Så find jeres pladser og lad os sammen skabe en mindeværdig oplevelse fyldt med champagne, bagende sol og udsigt over Københavns havn.

[av_two_third first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ row_boxshadow=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ link=” linktarget=” link_hover=” title_attr=” alt_attr=” padding=’0px’ highlight=” highlight_size=” border=” border_color=” radius=’0px’ column_boxshadow=” column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-ebpe3′] [av_textblock size=’16’ av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=’14’ font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-k50ee1e5′ admin_preview_bg=”]

Champagne Cruises

Champagne Passion byder velkommen ombord, til en boblende cruisesæson, i Københavns havn og kanaler. Vi har planlagt tre forskellige Champagne Cruises, som henover hele sommeren skal have et kryds i Jeres kalender. Vi kommer til at afholde massere af ture og ingen tur vil være sammenlignelig, vi har fokus på at gøre hvert Champagne Cruise så unik som mulig.

Cruiset indeholder

  • 1 times kanalrundfart i Københavns havn og kanaler med venner og/eller familie
  • 4 forskellige glas champagne
  • Gode historier, om hvad der er i glassene og historier om champagne
  • Orientering om de største seværdigheder på sejlturen
Så hvis du planlægger en oplevelsesrig tur i København, så husk at booke dit Champagne Cruise – der er nemlig et begrænset antal billetter.

Sommeren er kun en rigtig sommer når du har været med ombord på Champagne Cruiset

Sommeren igennem har vi holdt flere fantastiske Champagne Cruise, og vi er klar til at sejle de sidste igennem for i år. Forhåbentlig ser vi dig med ombord, vi lover en dejlig oplevelse i de Københavnske kanaler. Efter vi er Cruiset i havn har vi stablet en lille pop-up shop sammen, hvor du vil have muligheden for at købe de fantastiske flasker vi serverer for Jer ombord på båden. Du vil både have mulighed for at tage dem med dig med det samme, men vi kan selvfølgelig også arrangere det så du kan bestille det til levering, hvis det ikke passer at have med videre. Vi glæder os til at byde jer velkommen om bord. Ohøj fra Champagne Passion [/av_textblock] [/av_two_third] [av_one_third min_height=” vertical_alignment=’av-align-top’ space=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ margin=’0px’ margin_sync=’true’ mobile_breaking=” border=” border_color=” radius=’0px’ radius_sync=’true’ padding=’0px’ padding_sync=’true’ column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ highlight_size=’1.1′ animation=” link=” linktarget=” link_hover=” title_attr=” alt_attr=” mobile_display=’av-hide-on-mobile’ id=” custom_class=” aria_label=” av_uid=’av-x2e3′] [av_textblock size=’14’ av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-k50cizxa’ admin_preview_bg=”]

Kommende Champagne Cruises

Vi blænder op for tre forskellige typer cruises, som hver især står for noget helt for sig, det vil være et Classic cruise, et Rosé cruise og et Special Club cruise, som har hver sin charme Klik på det ønskede cruise for at komme til billetsiden, hvor du også kan se hvilke champagner der bliver serveret på det enkelte cruise. [/av_textblock] [av_horizontal_gallery ids=’6554,5587,6553,5684,6551,5685,6552′ height=’35’ size=’large’ gap=’large’ active=’enlarge’ initial=” control_layout=’av-control-default’ links=’active’ lightbox_text=” link_dest=” av-small-hide=’aviaTBav-small-hide’ av-mini-hide=’aviaTBav-mini-hide’ id=” custom_class=” av_uid=’av-knx6d0jj’][/av_horizontal_gallery] [av_textblock size=’14’ av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-knx65m8q’ admin_preview_bg=”] Herunder ser du de tre forskellige cruises vi har gjort klar til Jer
Champagne Cruise – Classic
På vores Classic Champagne Cruise, vil du opleve København fra vandsiden, når vi sejler gennem byen havn og kanaler. Du vil undervejs få fire glas Champagne – som kan spænde vidt omkring. Dette er en sjov måde at udforske din viden og lære nye huse at kende.
Champagne Cruise – Rosé
Du vil på Rosé cruiset få serveret fire glas Rosé champagne – vi har mange i sortiment og du kan derfor aldrig vide dig helt sikker på hvilke fantastiske bobler som vi tager med ombord, vi kan dog love at der er godt med smag og masser af noter fra bær, frugter og meget mere.
Champagne Cruise – Prestige
Special Club cruiset er noget helt for sig og du vil bestemt ikke gå skuffet fra borde! Special Club er et af de fineste sammenslutninger i Champagne og der bliver ikke gået på kompromis på nogle parametre, du vil på dette cruise få en indgående viden om Trésors de Champagne. Læs meget mere om de enkelte cruises herunder.
[/av_textblock] [/av_one_third]