Champagnesmagning – Få øjnene op for noget nyt

Der er ikke noget så godt som at drikke en god champagne. Det skaber glæde og god energi, og bliver den drukket sammen med en, du holder af, er alting bare godt.

Af Rasmus Ackey Wolf
Foto: Rasmus Ackey Wolf
26. januar 2021

Der er bare den udfordring, at det kan være svært at finde frem til en champagne, der giver dig lyst til mere, når du en fredag eftermiddag står nede i supermarkedet.

Find den gode champagne til en champagnesmagning

Du skal være heldig for at finde den der virkelig gode champagne i supermarkedet, som du har lyst til at finde frem lørdag efter lørdag. For én ting er, at der findes så mange forskellige champagner. Noget helt andet er, at det er begrænset, hvor mange af de helt gode champagner, der står på hylderne i supermarkedet. I stedet bør du booke en champagnesmagning i nærheden af dig enten selv eller sammen med nogle venner eller veninder. Det koster ikke meget mere end andre oplevelser og giver dig et helt andet syn på champagne, og hvad det kan.

Find din favorit champagne til en champagnesmagning

Når først du har været til én champagnesmagning, får du lyst til at gøre det igen. Men, du kommer med al sandsynlighed heller ikke til at købe en champagne i supermarkedet igen, fordi du får et indblik i den store smagsforskel og nydelse, der er i en god og velproduceret champagne. Giv dig selv oplevelsen og den nydelse, det er at være i et stemningsfyldt lokale med god champagne, snacks og dem, du holder af. Vi er helt sikre på, du får en masse ud af det.

Champagnesmagning – Få øjnene op for noget nyt

Få fingrene i nogle af favoriterne