Spring til indhold

J.M. Goulard
Special Club 2014

kr. 490,00

Champagne J.M. Goulard – Special Club 2014

Flasketype: 75 cl.
År: 2014
Område: Vallée de la Vesle
By: Prouilly
Blend: 40% Pinot Noir, 35% Chardonnay, 25% Meunier
Dosage: 7 gr/L – Brut

Champagnen har lagret minimum 5 år i flasken inden den frigives til salg.

Kun 3 tilbage på lager

Varenummer (SKU): 16030752014 Kategori: Tags: ,

Champagne J.M. Goulard – Special Club 2014

Lagres minimum 5 år på flaske i kælderen inden den frigives.

Dyk ned i en verden af eksklusivitet og udsøgt smagsoplevelse med J.M. Goulard Special Club 2014. Denne bemærkelsesværdige flaske repræsenterer det ypperste inden for champagnekunst og hylder årgang 2014 på en unik måde.

“Special Club” er en prestigefyldt betegnelse for en udvalgt gruppe champagner, der produceres af medlemmer af Club Trésors de Champagne. Disse champagner er kendetegnet ved deres exceptionelle kvalitet og er resultatet af omhyggeligt udvalgte druer og en særlig vinificeringsproces. J.M. Goulard’s deltagelse i denne eksklusive klub vidner om deres dedikation til at skabe champagner af højeste standard.

Årgang 2014 er blevet fejret som en bemærkelsesværdig årgang med optimale vækstbetingelser, der resulterede i druer af exceptionel kvalitet. Dette afspejles i hver eneste dråbe af J.M. Goulard Special Club 2014, hvor dybde og kompleksitet forenes med friskhed og finesse.

J.M. Goulard er en anerkendt producent i Champagne-regionen og er kendt for deres engagement i at bevare traditionerne og kvaliteten i hvert trin af produktionsprocessen. Hver flaske J.M. Goulard Special Club 2014 bærer vidnesbyrd om deres ekspertise og lidenskab for at skabe champagner af enestående karakter.

Oplev det ultimative højdepunkt af champagnekunst med J.M. Goulard Special Club 2014. Lad dig fortrylle af hver dråbe, der åbner op for en verden af subtile smagsnuancer og fornemme aromaer. Skab uforglemmelige minder med denne eksklusive champagneskats enestående karakter og prestige.

Kategori

Type

, ,

Producent

Årgang

Størrelse

Område

Druer

, ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.