Spring til indhold

Charlier et Fils
Meunier Addict 2014

kr. 440,00

Flasketype: 75 cl.
År: 2014
Område: Vallée de la Marne
By: Montigny Sous Châtillon
Blend: 100% Menunier
Dosage: 5 gr./L – Extra Brut

En del af Charliers triologi:

  • Meunier addict 2014, BdN
  • Secret de Torrior 2014
  • Coup de Foudre 2014, BdB

Der er kun produceret 5.700 flasker af Meunier Addict.

På lager

Varenummer (SKU): 25080752014 Kategori: Tags: ,

MEUNER ADDICT BLANC DE NOIRS MILLÉSIME 2014 EXTRA-BRUT

Charlier et Fils Meunier Addict 2014 er en sjælden årgangschampagne, fra en enkelt høst og fra vores yndlingsdruesort, Meunier, som vi hylder. Denne enestående cuvée med lavt sukkerindhold (extra brut), alt sammen i delikatesse og delikatesse er en afspejling af vores knowhow. Det er også det eksklusive og kvalitative vidne om den emblematiske druesort i vores smukke terroir i Marnedalen.

NOTER

Næsen er meget udtryksfuld og leverer en bred vifte af sommerfrugter: fersken, mirabelleblomme… På ganen udvikles en lækker sag på frugten, der udtrykker Meuniers karakteristiske generøsitet, med en smuk livlighed og masser af friskhed . Den lange mineralske finish, der kommer fra kridtjorden, udvikler sig mod wienerbrødsaromaer.

CHAMPAGNE CHARLIER ET FILS

Charlier et Fils’ historie er resultatet af det passionerede arbejde udført af to familier af ægte champagnevinbønder. Perrin-familien står i spidsen for Champagne Charlier & Fils, og hvert medlem af Charlier-familien og Perrin-familien skaber, innoverer og markerer udviklingen af ​​deres evige aftryk på vores ejendom. Armand Perrin, en professionel bødker, lancerede markedsføringen af ​​sin champagne i 1892, som han producerede med sine tønder.

Lær mere om Charlier et Fils

Kategori

Type

, ,

Producent

Størrelse

Årgang

Område

Druer

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.