Spring til indhold

José Michel
Special Club 2013

kr. 510,00

Champagne José Michel – Special Club 2013

Flasketype: 75 cl.
År: 2013
Område: Coteaux Sud d’Épernay
By: Moussy
Blend: 50% Chardonnay, 50% Meunier
Dosage: 10 gr/L – Brut

 

På lager

Varenummer (SKU): 19060752013 Kategori: Tags: ,

Champagne José Michel – Special Club 2013

Produceret med blandt andre druer fra vinstokke der er over 70 år gamle.

Vinificeringen er delvist foretaget i ståltanke og i egetræsfade.

 

Dyk ned i en verden af sublim luksus og forførende smagsoplevelser med denne Special Club fra 2013. Denne bemærkelsesværdige flaske repræsenterer det ultimative udtryk for Champagne Excellence og hylder årgang 2013 på en unik og uforglemmelig måde.

 

“Special Club” betegner en eksklusiv gruppe af champagner, der produceres af medlemmer af Club Trésors de Champagne. Dette prestigefyldte selskab er dedikeret til at skabe champagner af usædvanlig kvalitet og karakter. José Michel’s medlemskab i denne udvalgte klub bekræfter deres engagement i at levere exceptionelle champagner.

 

Årgang 2013 er blevet anerkendt som en bemærkelsesværdig årgang med optimale vækstbetingelser, der resulterede i druer af ekstraordinær kvalitet. I hver eneste dråbe af José Michel Special Club 2013 afspejles denne årgangs dybde og karakteristiske træk, der komplimenteres af champagnehusets ekspertise.

 

Champagne José Michel, en respekteret producent med rødder i hjertet af Champagne-regionen, er kendt for deres passion for at skabe champagner af enestående kvalitet. Deres årelange erfaring og dygtighed i vinifikationsprocessen resulterer i champagner, der er en hyldest til tradition og innovation.

 

Forvent en smagsoplevelse ud over det sædvanlige med José Michel Special Club 2013. Hver skål åbner op for en verden af kompleksitet, subtile smagsnuancer og en udsøgt aroma. Lad denne flaske være prikken over i’et i dine særlige øjeblikke, og skab uforglemmelige minder med denne eksklusive champagneskats karakter og prestige.

Kategori

Type

, ,

Producent

Årgang

Størrelse

Område

Druer

,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.