Spring til indhold

Derfor er champagne godt for dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mangler du en god grund til at drikke champagne (udover at det smager godt)? Så skal du læse med her, hvor vi giver dig tre gode grunde til, hvorfor det er godt for dig at nyde et glas champagne med jævnlige mellemrum.

Udover den rigtig gode smag, er der en række grunde til, at du med god samvittighed kan læne dig tilbage og nyde et godt glas champagne.

Det er kaloriefattigt

Et glas champagne indeholder kun omkring 95 kalorier i gennemsnit. For at sammenligne det med et godt glas vin, indeholder det mellem 135 og 200 kalorier per glas. Dermed kan du få dobbelt så meget nydelse for den samme mængde kalorier.

Champagne har en positiv effekt på huden

Er nydelsen ikke nok til, at du kan tillade dig at nyde et glas champagne, kan det, at det er godt for huden måske overtale dig. Champagne afgifter nemlig huden med antioxidanter, mens vinsyren i drikken hjælper med at udligne hudtonen. Faktisk er champagne så godt for huden, at det kan være godt at drikke for dem, der har olieret hud, da champagnens antibakterielle egenskaber hjælper mod udbrud af uren hud.

Du får lyst til at drikke mindre

Når først man er kommet i gang med cocktails og andre alkoholiske drikke, kan det være svært at stoppe igen. Men sådan er det ikke med den boblende champagne. For flere studier viser faktisk, at champagne sammen med andre boblende drikke giver dig lyst til at drikke mindre – blandt andet fordi man hurtigere føler sig mæt.

Du kan derfor med god samvittighed nyde en god champagne.