Spring til indhold
Champagne Cruise, stormbroen, blå, bygninger, havnerundfart

Champagne Cruise – Prestige

Tilføj til din kalender

Date and Time:

19 maj, 2023 17:45 - 19:00

Lokation

Stormbroen, København, Danmark

Del dette event

Description

Vores Prestige Champagne Cruise er den ultimative champagneoplevelse og vores mest eksklusive tur. På denne tur vil du blive forkælet med fire fantastiske flasker champagne, der alle er nogle af de udvalgte huses bedste flasker.

Vi har nøje udvalgt disse champagner for at sikre, at du oplever det ypperste inden for champagnens verden. Du vil få mulighed for at smage på nogle af de mest eksklusive champagner fra de huse og fantastiske growers som vi har i sortimentet.

Vores erfarne guide vil dele sin ekspertise om hver enkelt flaske og forklare de unikke smagsoplevelser og historier bag hver eneste dråbe.

Vores Prestige Champagne Cruise er perfekt til særlige lejligheder eller hvis du blot ønsker at forkæle dig selv eller en du holder af med en uforglemmelig aften i champagnens tegn.

Så hop ombord på vores cruise og lad os tage dig med på en rejse gennem champagnens verden, hvor du kan smage og nyde nogle af de fineste champagner, som vi har at tilbyde.

Cruiset byder på fire champagner

1. Champagne NV / Cuvée traditionel
2. Champagne Årgang / Prestige cuvée
3. Champagne Årgang / Prestige cuvée
4. Champagne Årgang / Prestige cuvée

Efter sejlturen vil der være mulighed for at høre mere om de mange andre flasker som vi har, og du kan købe eksklusivt udvalgte champagne til særlige priser på dagen.

Vi glæder os til at byde jer velkommen om bord.

Ohøj fra

Champagne Passion

Eventet er blevet afholdt