Spring til indhold
Champagne Cruise, stormbroen, blå, bygninger, havnerundfart

Champagne Cruise – Classic

Tilføj til din kalender

Date and Time:

4 maj, 2023 17:15 - 18:30

Lokation

Stormbroen, København, Danmark

Del dette event

Description

Vores Classic Champagne Cruise er den perfekte måde at opleve den glamourøse og forfinede verden af champagne. På denne tur vil du blive forkælet med fire forskellige champagner, hvoraf tre af dem vil være non-vintage, mens den sidste vil være en vintage flaske.

Du vil smage på en række forskellige druer og stilarter, der alle er kendt for deres høje kvalitet og unikke smagsoplevelser. Vores erfarne guide, Mikkel, vil dele sin viden om produktionen, historien og hemmelighederne bag hver af de champagner, du smager.

Den sidste vintage flaske vil sætte prikken over i’et på din champagneoplevelse og give dig mulighed for at smage en særligt udvalgt flaske, der vil efterlade dig med en uforglemmelig smagsoplevelse.

Vores Classic Champagne Cruise er perfekt til enhver lejlighed, om det er en romantisk aften med din partner eller en aften med vennerne. Så stig ombord på vores cruise og nyd den sublime smag og glæde af denne skønne mousserende drik.

Cruiset byder på fire champagner

1. Champagne NV
2. Champagne NV
3. Champagne NV
4. Champagne Årgang

Efter sejlturen vil der være mulighed for at høre mere om de mange andre flasker som vi har, og du kan købe de eksklusivt udvalgte champagne til særlige priser på dagen.

Vi glæder os til at byde jer velkommen om bord.

Ohøj fra

Champagne Passion

Eventet er blevet afholdt