Champagne Passion

Vi er et par passionerede champagne entusiaster, som udlever vores drøm om at udbrede champagne, viden og historier omkring de fantastiske bobler som vi brænder så meget for.

Vi har den direkte kontakt til vinbonden, møder ham i marken, i kælderen og er så privilegerede at vi ofte smager på ”vin clair” som er stillevinen inden den kommer i flaskerne og får bobler.

Vi mødes med producenterne flere gange om året og har gennem mange år opbygget rigtige gode og tætte relationer til disse små familieejede champagne-producenter.

Vi importerer selv flaskerne og bibringer dermed producenternes historie om familie, marker og champagner helt tæt på dig, når du køber disse flasker, da vi elsker at dele historierne med vores kunder og finde de rigtige flaske som passer netop til din smag eller til dit arrangement.

Champagne sortiment

Vi har over 25 forskellige små champagneproducenter der producerer mellem 40.000 og 350.000 flasker om året, fordelt på deres forskellige cuvéer.

Vi har over 100 forskellige flasker i sortiment, så kom endelig forbi, vi har også en til dig.

Champagnesmagninger

Vi afholder løbende åbne smagninger i butikken, som du kan deltage i uanset dit kendskab til champagne, vi får altid lagt lidt ekstra på din champagneviden.

Vi afholder smagninger i virksomheder til fredagsbar eller kickoff arrangementer, i vinklubber og hos private, vi afholder endda også virtuelle smagninger, der foregår online med spørgsmål via chatten.

Champagne Cruise

Vi afholder henover sommeren en lang række champagnecruises i Københavns havn, det er en kanalrundfart på en time hvor du får smagt 4 forskellige champagner, samtidig med at du får historier om hvad du smager på. Der vil også være en guide der fortæller om de seværdigheder vi sejler forbi på turen.

Kundeklub / Bonus klub

Kundeklubben er udelukkende for medlemmerne af Champagne Passion Club, og giver 5% bonus på køb af alt champagne fra vores normale sortiment. Der vil være specielle events og smagninger for medlemmerne og naturligvis gode tilbud på flasker, smagekasser og tilbehør.

Champagne Passion Club

– et champagne abonnement ud over det sædvanlige!

Vi har også et champagne abonnement med andre flasker, end dem du måske ikke selv havde valgt fra hylden.

Vi tager ned på inspirationsture i området, finder nye små producenter, som vi ikke har i sortimentet, og smager på deres champagner, hvis vi bliver positivt overrasket og der er noget der vækker vores interesse, kan det være de kommer i abonnementskassen til vores medlemmer.

Abonnementet indeholder:

 • Betaling og levering hver anden måned.
 • 2 flasker champagne fra samme hus (NV og Årgang)
 • 2 madopskrifter, skabt af vores kok til netop disse 2 flasker
 • Beskrivelse af champagnehuset og flaskerne
 • Gratis levering eller afhentning i butikken med et gratis glas champagne

Vi går op i miljøet og pakker derfor alle vores forsendelser miljømæssigt forsvarligt.

Her ser du hvem Champagne Passion er

 • Mikkel Wolf

  Med stor passion har Mikkel de sidste 17-18 år nydt og elsket at drikke champagne med et mind-set om hele tiden at lære noget nyt fra den gylden boblende verden

 • Rasmus Ackey Wolf

  Det seneste år er Rasmus’ interesse for champagne blomstret! Rasmus lader champagnen inspirere og tale for sig selv. I dag står han mest af alt for diverse medier Champagne Passion tilbyder