Champagne drinks – 2 gode opskrifter

Champagne er altid lækkert – og mindst lige så lækkert er champagne drinks, som gør enhver fest endnu mere festlig, end hvad den er i forvejen. For champagne behøver ikke altid at nydes rent. Det smager også rigtig godt med den rette kombination af juice og alkohol.

Af Martin Melcher
Foto: Martin Melcher
9. juni 2020

Der er intet så godt som en velkomstdrink, der sørger for, at en fest eller en hyggelig aften i venners lag kommer rigtig godt fra start. Heldigvis behøver du hverken at have masser af tid eller det rette drinksudstyr for at kunne lave den helt perfekte cocktail og champagne-drink. For der findes en række champagne drinks, som du kan lave næsten uden at blinke med øjet.

Hvilke drinks kan man lave med champagne?

Poinsettia Champagne Cocktail

Hvis du godt kan lide den forfriskende Cosmopolitan, når du er i byen eller har en hyggeaften med veninderne, så er en Poinsettia Champagne Cocktail et rigtig godt bud på en champagne drink til en festlig aften.


Det eneste du skal bruge er:

   • 200 ml sukker
   • 60 ml vand
   • 80 ml champagne
   • 200 ml tranebærjuice
   • 30 ml vodka


For at lave den perfekte Poinsettia Champagne Cocktail, skal du dyppe dit glas i vand for derefter at dyppe det i sukker, så der kommer en fin kant hele vejen rundt. Derefter er det bare at hælde vodka, champagne og tranebærjuice i glasset – så har du en lækker og forfriskende champagnedrink.

 

Champagne mojito

Mojito er om noget en klassiker, og den bliver bestemt ikke ringere af at få tilsat en skvis champagne.

Til drinken skal du bruge:

   • 5 cl rom (lys)
   • 1 tsk rørsukker
   • 1 håndfuld mynte
   • 1 lime i skiver eller både
   • 2 knuste isterninger
   • Danskvand
   • Champagne


Du laver denne delikate champagne drink ved at komme mynte, halvdelen af limen og rørsukker i et glas, hvorefter du med en muddler støder det godt sammen. Hæld herefter rom i glasset, rør det godt rundt og fyld herefter glasset med knuste isterninger. Top det med danskvand og champagne (eller bare champagne) og pynt drinken med limebåde og mynteblade.

champagnedrinks


Så er der serveret!

Hvis du istedet for at lave drinks, bare vil have den rene, lækre, boblende, forførende champagne, så kan du passende tage et kig i vores webshop, hvor vi har rigtigt mange unikke flasker.

Champagne drinks – 2 gode opskrifter

Få fingrene i nogle af favoriterne